Claus Møldrup

Partner
+45 31 45 03 88
|

Claus Møldrup fungerer som rådgiver på ledelsesniveau og senior projektleder inden for virksomhedstransformationer. Hans brede viden på tværs af virksomhedsprocesser samt viden om informationsteknologi i virksomheder (ERP, CRM, PIM, CMS osv.) er meget værdsat af vores kunder. Han ses ofte i rollen som betroet rådgiver og sparringspartner i forhold til udvælgelse og implementering af løsninger til virksomheder.

Claus bruger sin erfaring fra mange forskellige brancher til at foreslå nye ideer og løsningsmuligheder for sine kunder. Han har hovedsageligt arbejdet inden for private virksomheder, såsom detail-/engros-, medicinal-/produktions- og service-/medieindustrien, men også for offentlige organisationer. Claus’ personlige kompetencer og stil er med til at give overblik og idéer til forbedringer i forbindelse med de projekter, han står i spidsen for eller deltager i.

Sune Borregaard

Partner
+45 23 70 29 39
|

Sune har arbejdet med et bredt spektrum af produkt-, service- og markedsudviklingsprojekter inden for forskellige sektorer, herunder logistik, det offentlige og sundhedsvæsnet. Han har erfaring med hele processen fra den indledende idéfase og udvikling af innovationsstyring, implementering, forandringsledelse og gevinstrealisering, hvor overblik og klare målsætninger er essentielt.

Fokus er på digitalisering og kundeoplevelsen med henblik på at skabe maksimal værdi for målsegmenterne samt på at optimere de underliggende værdiskabende processer.
Sune opbygger tillid til interessentstyring gennem helhedsorienteret inklusion, effektiv facilitering og kortfattet kommunikation.

Sune er certificeret scrum-ekspert og EFQM Excellence assessor.

Claus Michael Svendsen

Partner
+45 93 95 95 84
|

Claus er en omstillingsparat og erfaren leder med omfattende national og international ekspertise inden for forretningsmæssig & digital eksekvering og transformationer.

Claus har udviklet og implementeret forretningsstrategier i mere end 15 år. En dyb forståelse for og brug af den helt rigtige kombination af forretningsteknologi, menneskelig kapital og procesoptimering, har ført til en optimal realisering af forretningsværdierne.

Claus’ kompetencer dækker forretningsstrategi & transformation, styring af forsyningskæden, personaleudvikling og projekt- og procesexcellence inden for et bredt område af industrier som logistik, transport, tung industri og finanssektoren.

Med sit sorte bælte i Lean/6Sigma er han den rette rådgiver til at identificere innovative løsninger, der konsoliderer ressourcerne, strømline processer, øge effektiviteten og øge profitten.