Frederik Engelmayer Münster

Junior Consultant
+45 60 66 02 27
|

Frederik er i øjeblikket ved at tage en bachelorgrad i Project Management and Business Administration på Copenhagen Business School. Gennem sin uddannelse har Frederik tilegnet sig viden om projekt- og interessentledelse.

Frederik hjælper samarbejdspartnere og konsulenter med analyser, leverancer og præsentationer til både interne projekter og kundeprojekter.

Derudover bistår Frederik partnerne og konsulenterne med back office-support inden for områderne projekt-/porteføljestyring, regnskab og administration.

Ida Sofie Biering

Junior Consultant
n/a

Ida læser på nuværende tidspunkt HA Almen på Copenhagen Business School. Studiet bidrager med en grundlæggende erhvervsøkonomisk forståelse både i forhold til virksomhedsdrift og de samfundsmæssige rammer for virksomheder. Der er særligt fokus på, hvordan virksomheder opnår deres mål og skaber resultater indenfor områder som regnskab, finansiering, afsætning og organisatoriske forhold.

Ida hjælper Quorums partnere og konsulenter med analyser, leverancer, præsentationer og workshops til både interne projekter og kundeprojekter.
Ida er ydermere ansvarlig for marketing og Quorums digitale hjemmeside samt LinkedIn.