Frederik Englmayer Münster

Junior Consultant
+45 60 66 02 27
|

Frederik er i øjeblikket ved at tage en bachelorgrad i Project Management and Business Administration på Copenhagen Business School. Gennem sin uddannelse har Frederik tilegnet sig viden om projekt- og interessentledelse.

Frederik hjælper samarbejdspartnere og konsulenter med analyser, leverancer og præsentationer til både interne projekter og kundeprojekter.

Derudover bistår Frederik partnerne og konsulenterne med back office-support inden for områderne projekt-/porteføljestyring, regnskab og administration.

Ida Lindegaard Raaby

Junior Consultant
+45 61 69 99 72
|

Ida er på nuværende tidspunkt ved at tage en kandidatgrad i International Business and Politics - cand.merc.(pol.) på Copenhagen Business School. Studiet bidrager med en bred forståelse for økonomi og stærke analytiske kompetencer. Der er særligt fokus på virksomheders forretningsstrategier, ledelses adfærd samt politik.

Ida hjælper Quorums partnere og konsulenter med analyser, leverancer, præsentationer og workshops til både interne projekter og kundeprojekter.
Ida er ydermere ansvarlig for marketing og Quorums digitale hjemmeside samt LinkedIn.

Oliver Skaun Jørgensen

Junior Consultant
+45 4260 3016
|

Oliver er på nuværende tidspunkt ved at tage en kandidatgrad i International Marketing and Management Cand.merc. (IMM). på Copenhagen Business School. Studiet bidrager med en dyb forståelse for kompleksiteten på de internationale markeder samt analytiske kompetencer.
Studiet har særlig fokus på ledelse strategi, såvel som markedsføring og management i international kontekst.

Oliver hjælper Quorum internt med analyser, leverancer samt præsentationer til både interne projekter såvel som kundeprojekter.