Katrine Gorrissen

Business Partner
+45 28 49 19 29
|

Katrine Gorrissen er en af Quorums forretningspartnere, og hun arbejder med Quorum på ad hoc-basis.

Hun har stærke kompetencer i at lede transformationer i virksomheder ved at digitalisere processer og optimere brugen af nuværende systemer. Hendes nøgleekspertise er inden for områderne systemimplementering, læringsstyring, ESDH og fondssystemer.

Katrine har mere end 14 års erfaring i at hjælpe kunder med at forbedre deres forretninger ved at fokusere på kunde-/brugerrejser og forbedre de organisatoriske processer. Hun arbejder især med at vurdere forretningsmæssige og organisatoriske mål og transformere dem til systemkrav. Hun har ledet adskillige udvælgelses- og implementeringsprocesser som projektleder, hvor hun har ændret kundernes hovedsystemer, og hun har erfaring med at lede processen med organisatorisk tilpasning til de nye systemer og processer.

Ilona Josefina Andersen

Business Partner
+45 40 99 46 43
|

Ilona har 17 års erfaring med at forbedre præstationerne inden for projekt- og portefølje i den offentlige og private sektor. Hun har professionaliseret projektmiljøer og forvaltningen af porteføljer, ledet store forandringsprojekter og forløst transformationen af organisationer både i rollen som leder, projektleder og ledelseskonsulent.

Hendes indsigt fra at arbejde på tværs af brancher som det farmaceutiske område, luftfart, byggeri og den offentlige sektor, og hendes erfaring med at håndtere udfordringerne i lederrollen, har gjort hende til en værdsat og betroet rådgiver og mentor.

Erfaringen med at have anvendt, ledet og faciliteret transformationer har givet hende en ambitiøs, men pragmatisk, tilgang til arbejdet med transformationer. Hun er kendt af sine kunder og kollegaer for at være en stærk leder med høj integritet samt en dedikeret teamplayer, der altid med succes involverer både teammedlemmer og interessenter i processen.

Ilonas baggrund som on-site projektleder af store nøglefærdige byggeprojekter har vist sig at være et aktiv for kunder i de traditionelle produktionsindustrier og i andre tilfælde, hvor transformationsprojekter har haft indflydelse på produktionsstaben.