Jan Peter Madsen

Associate Partner
+45 27 88 04 85
|

Jan Peter er en meget garvet ledelseskonsulent med flere års erfaring i at rådgive kunder om transformation og forbedringer af deres driftsmodel. Jan Peter har de seneste år arbejdet meget med SAFE og er SPC 5.0 certificeret.

Jan Peter forstår de udfordringer, kunderne står overfor og har evnen til at formulere de nødvendige forandringstiltag og få dem til at ske i samarbejde med det udpegede team af konsulenter og medarbejdere. Hans specialer omfatter program- og projektledelse, leverandørvalg og implementering samt forretningstransformation.

Han har en specialiseret indsigt i finans (forsikring og bank), men har også arbejdet med kunder inden for industri, detail og det offentlige. Derudover er han akkrediteret coach og har mange års erfaring som træner.

Han har en kandidatgrad i økonomi fra Aarhus Universitet og en kandidatgrad i politisk økonomi fra University of Essex. Derudover har han en certificering i Business Design fra Henley Business School i London og er certificeret i SAFe SPC 5.0. Han arbejder i dag (udover aktiviteterne med Quorum Consulting) som bestyrelsesformand i Blaabjerg & Madsen Aps.