Konsulent til opgaver i sundhedsvæsenet søges

Er du en dygtig rådgiver og projektleder, der både kan skabe og drive projekter i sundhedsvæsenet, hvor du agerer naturligt på alle organisatoriske niveauer?

Har du erfaring med strategimplementering, forretningstransformation eller projekter i spændingsfeltet mellem sundhed, strategi og digitalisering?

Har du fokus på hvordan enkeltdele spiller sammen med helheder og hvad der skal til for at data, teknologi, organisation, patientfokus og sundhedsfaglighed spiller sammen?

Ønsker du at bringe din brede konsulentfaglighed i spil i en mindre virksomhed med højt til loftet og en bred palette af spændende opgaver for kunder blandt de øverste beslutningstagere?

Så er du den, vi søger!

Quorum Consulting er en mindre konsulentvirksomhed, der har succes med at hjælpe både private og offentlige virksomheder med strategiimplementering, forretningstransformation og gennemførsel af højt prioriterede projekter. Særligt har vi de senere år haft mange opgaver i sundhedsvæsenet, og denne udvikling ser ud til at fortsætte.

Vi hjælper stat, regioner og kommuner og private aktører med digitale spydspidsprojekter og rådgiver om, hvordan de kan blive endnu mere effektive i den digitale udvikling i sundhedssektoren samt om hvilke forudsætninger, der er nødvendige – både i design og udførelse – for at skabe de bæredygtige forandringer.
Vi er meget bevidste om både de tekniske, strukturelle, procesmæssige og menneskelige aspekter, der skal i spil for at sikre gevinsterne af de forskellige initiativer.

Vi støtter og udvikler vores kunder i deres stræben efter at blive bedre til innovation og implementering. Vi hjælper alle typer virksomheder med valg af retning, operationalisering af strategi, valg af ny teknologi samt klargøring af ledelse og organisation til at realisere gevinsterne.

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du ved, hvad det kræver at være en god konsulent i sundhedssektoren og kan dokumentere, at du er det.

I Quorum kommer du ind i en succesfuld konsulentvirksomhed i vækst, hvor kun dine ambitioner sætter grænsen. Vi søger et konsulenttalent og en teamspiller med høje ambitioner, høj faglighed, personlighed, kant og humor – så ligner du nemlig os andre.

Dit fokus bliver at sælge, drive og deltage i projekter for – og med – vores kunder, primært inden for sundhedssektoren. Projekter, der bygger bro mellem udvikling og daglige drift samt mellem støttefunktioner og klinisk hverdag. Fælles for projekterne er, at de ofte er på strategisk niveau og ofte er centrale for organisationens bestræbelser på at nå at blive bedre til at gøre det, de gør.

Quorum Consulting byder til gengæld både på interessante faglige udfordringer sammen med spændende kunder og kolleger, et godt arbejdsmiljø i vores skønne kontormiljø med udsigt over Øresund samt løn, personlig og faglig udvikling, der til fulde matcher dine kvalifikationer, din indsats og din værdiskabelse hos vores kunder.

Vores DNA

Hos Quorum tror vi på, at bæredygtig forandring skabes via ejerskab hos vores kunder støttet af vores erfarne og kompetente teamspillere, der vil gøre sig umage for, at kunderne får succes. Vores kunder og relationer værdsætter, at vi møder dem med respekt, ærlighed og ydmyghed og for den konsistens, der er mellem det, vi lover, og det, vi leverer