Konsulent til opgaver inden for operative analyser og optimering

Er du en dygtig rådgiver og projektleder, der både kan skabe og drive projekter, hvor du agerer naturligt på alle organisatoriske niveauer?

Har du erfaring med strategimplementering, forretningstransformation eller projekter i spændingsfeltet mellem forretning, strategi og digitalisering?

Har du en Lean (eller tilsvarende) baggrund, en veludviklet analytisk sans og et skarpt blik for optimeringspotentialer og kan du med en pragmatisk tilgang løfte en struktureret projektleverance fra start til slut?

Har du fokus på hvordan enkeltdele spiller sammen med helheder og hvad der skal til for at data, teknologi, organisation, ledelse og forandringer spiller sammen?

Har du erfaringen fra de store konsulenthuse – eller som intern konsulent i en større virksomhed?

Så er du den, vi søger!

Quorum Consulting er en mindre konsulentvirksomhed, hvor vi har succes med at hjælpe både private og offentlige virksomheder med strategiimplementering, forretningstransformation og gennemførsel af must-win projekter.

Vi hjælper både C20-virksomheder og SMV’er med digitale spydspidsprojekter og med at skabe bæredygtige forandringer i organisationen, og vi er meget bevidste om både de tekniske, strukturelle og menneskelige aspekter, der skal i spil for at sikre gevinsterne af initiativerne. Vi står lige ved siden af stat, regioner og kommuner i deres arbejde med at blive endnu mere effektive i den digitale udvikling i sundhedssektoren. Vi støtter og udvikler offentlige og private virksomheder i deres stræben efter at blive bedre til innovation og implementering. Vi hjælper alle typer virksomheder med valg af ny teknologi, klargøring af ledelse og organisation til at realisere gevinsterne.

Vi søger dig, hvis du ved hvad det kræver at være en god konsulent og kan dokumentere, at du også er det.

Har du erfaring med strategimplementering, forretningstransformation, procesoptimering eller projekter i spændingsfeltet mellem forretning og IT, og vil du sætte turbo på din karriere med en bred faglig palette og samarbejde med de øverste lag af kundernes organisationer, så er det næste skridt for dig at blive en del af Quorum.

I Quorum kommer du ind i en succesfuld konsulentvirksomhed i vækst, hvor kun dine ambitioner sætter grænsen. Vi søger et konsulenttalent og en teamspiller med høje ambitioner, høj faglighed, personlighed, kant og humor – så ligner du os andre.

Dit fokus bliver at sælge, drive og deltage i projekter for vores kunder. Projekter, der bygger bro mellem forretningsenheder og den daglige drift samt mellem ledelsen og medarbejderne. Fælles for projekterne er, at de er på strategisk niveau og ofte er centrale for virksomhedens bestræbelser på at nå et nyt og højere performanceniveau.

Kan du løfte ovenstående opgaver og udvide Quorums kompetencevifte i samarbejde med dygtige og spændende kolleger, er vi meget interesserede i at hære fra dig.

Quorum Consulting byder til gengæld både på interessante faglige udfordringer sammen med spændende kunder og kolleger, et godt arbejdsmiljø i vores skønne kontormiljø med udsigt over Øresund samt løn, personlig og faglig udvikling, der til fulde matcher dine kvalifikationer, din indsats og din værdiskabelse hos vores kunder.

Vores DNA

Hos Quorum tror vi på, at bæredygtig forandring skabes via ejerskab hos vores kunder støttet af vores erfarne og kompetente teamspillere, der vil gøre sig umage for, at kunderne får succes. Vores kunder og relationer værdsætter, at vi møder dem med respekt, ærlighed og ydmyghed og for den konsistens, der er mellem det, vi lover, og det, vi leverer