Vi kigger efter dig med konsulenttalent – dig der søger din næste udfordring

Du har prøvet de store konsulenthuse eller en tung intern konsulentrolle i en større virksomhed – og vil nu også gerne realisere dit entreprenør-gen

Quorum Consulting er en mindre konsulentvirksomhed, hvor vi har succes med at hjælpe både private og offentlige virksomheder med strategiimplementering, forretningstransformation og gennemførsel af must-win projekter.

Vi hjælper C20 virksomheder med digitale spydspidsprojekter. Vi står lige ved siden af Region Hovedstadens IT-organisation i deres arbejde med at blive endnu mere effektive og klar til at tage ansvar for den digitale udvikling i sundhedssektoren. Vi støtter og udvikler  offentlige og private projekthuse i deres stræben efter at blive bedre til innovation og implementering. Vi hjælper alle typer virksomheder med valg af ny teknologi, klargørelse af ledelsen og hele organisationen til at realisere gevinsterne.

Se mere om vores opgaveportefølje og spændende udfordringer sammen med vores kunder på www.quorum.dk

Vi søger dig, hvis du ved hvad det kræver at være en god konsulent og kan dokumentere, at du også er det.

Har du erfaring med strategimplementering, forretningstransformation eller projekter i spændingsfeltet mellem strategi og IT, og vil du sætte turbo på din karriere, så er det næste skridt for dig at blive en del af Quorum.

I Quorum kommer du ind i en succesfuld konsulentvirksomhed i vækst, hvor kun dine ambitioner afgør din udvikling. Vi søger et konsulenttalent og en teamspiller med høje ambitioner, høj faglighed, personlighed, kant og humor – så ligner du os andre.

Dit fokus bliver at drive og deltage i projekter for vores kunder. Projekter, der bygger bro mellem forretningsenheder og den daglige drift samt mellem ledelsen og medarbejderne. Fælles for projekterne er, at de er på strategisk niveau og ofte er centrale for virksomhedens bestræbelser på at nå et nyt og højere performanceniveau.

Kan du løfte ovenstående opgaver eller udvide Quorums kompetencevifte i samarbejde med alle dine dygtige og spændende kolleger, vil Quorum Consulting ikke kun byde på interessante faglige udfordringer sammen med spændende kunder, men også et godt arbejdsmiljø med udgangspunkt i vores fantastiske kontormiljø, placeret ved Skodsborg Kurhotel, men også løn, personlig og faglig udvikling, der til fulde matcher dine kvalifikationer, din indsats og værdiskabelse hos vores kunder.

Vores DNA

Hos Quorum tror vi på, at varig forandring skabes via ejerskab hos jer støttet af vores erfarne og kompetente teamspillere, der vil gøre sig umage for, at I får succes. Vores kunder og relationer værdsætter, at vi møder dem med respekt, ærlighed og ydmyghed og for den konsistens, der er mellem det, vi lover, og det, vi leverer.

Ansøgning og CV

Ansøgning og tilhørende CV sendes til lwj@quorum.dk. Der er ingen deadline for ansøgninger, da vi løbende tager nye dygtige folk ind.

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Jørgensen på telefon 53535791 eller Claus Møldrup på telefon 31450388.