Værdier

Quorums tilgang til kunder og kolleger bygger på tre grundlæggende værdier: ydmyghed, umage, ordenlighed.


 

Ydmyghed

Vi er som konsulenter ikke klogere eller bedre end vores kunder. Vores faglighed er en metodik og en erfaring i at analysere, planlægge og drive forandringer – en faglighed, der supplerer kundens viden om og erfaring med deres specifikke organisation og forretningsområde.

Derfor har vi en ydmyg tilgang til både opgaver og relationer – i nogle projekter er vi eksperter på indhold, i andre på proces. Vigtigst er det, at vi i tæt samarbejde med kunden finder de bedste løsninger i respekt for den virkelighed, projekterne skal fungere i. Det fordrer organisatorisk fingerspidsfornemmelse og en evne til at lytte. Det kalder vi ydmyghed.

Umage

Vi lever af at levere høj værdi til vores kunder, og som konsulent er man aldrig bedre end sin senest leverede opgave. Derfor gør vi os hver dag umage, både overfor kunder og kolleger. Ringer der en lille klokke bagerst i hovedet om, at vi muligvis kan højne kvaliteten, at en central interessent burde håndteres, eller at en analyse kunne blive endnu skarpere, så handler vi på den lille klokke. Fordi den klokke hører kunden som regel også.

Internt gør vi os umage med at inddrage de kolleger, der har stor viden eller indsigt på de områder eller problemstillinger, vi arbejder med. Vi er der for hinanden og støtter op, når tingene går stærkt derude. VI gør os umage med at skabe og bevare et spændende, udviklende og sjovt arbejdsliv for alle i Quorumfamilien – lige fra teamsamarbejdet på små og store kundeprojekter til de fælles sociale arrangementer.

Ordentlighed

At opføre sig ordentligt er en central værdi hos Quorum. Det gælder både i forhold til kundeengagementer, hvor vi har et stort fokus på at bevare vores integritet som en professionel samarbejdspartner, man kan regne med. Det betyder at vi sætter kundens behov forrest, og at vores rådgivning også kan handle om, hvornår det ikke er relevant at bruge Quorums ekspertise.

På de interne linjer betyder ordentlighed, at vi også her lægger stor vægt på fairness og transparens. Vi tager os af vores folk og gør vores yderste for at sikre de bedst mulige betingelser for at levere værdi hos kunderne, have et givende og meningsfuldt arbejdsliv og vokse fagligt og personligt.

Vil du vide mere om, hvordan Quorum kan hjælpe dig?

Kontakt os