SKI og rammeaftaler

SKI leverandør

17.11 Managementsupport er en indkøbsaftale, der gør det nemmere for offentlige organisationer at finde den rette udbyder når de ønsker at foretage et løsningskøb af managementsupport. Du kan læse mere om 17.11 Mangementsupport på SKIs hjemmeside.

Som en del af konsortiet 17.11 Konsulenterne er Quorum Consulting blevet udvalgt, som en af de i alt 21 leverandører der bliver en del af SKIs 17.11 Managementsupport rammeaftale. Aftalen trådte i kraft den 10. februar 2020 og strækker sig over de næste fire år.

Som udvalgt leverandør vil Quorum Consulting, som en del af konsortiet, levere ydelser og rådgivning til hele den offentlige sektor inden for to af aftalens fem delaftaler:

  • Delaftale 1: Strategi og organisationsudvikling
  • Delaftale 2: Forretningsprocesser og effektivisering

Regionale rammeaftaler

Quorum Consulting er, i et konsortium med nextpuzzle, ligeledes blevet valgt som leverandør på Region Hovedstaden, Region Sjælland og Region Syddanmarks rammeaftale vedrørende it-konsulentydelser. Rammeaftalen trådte i kraft den 1. april 2019 og er gældende til og med den 31. marts 2022.

Som udvalgt leverandør vil Quorum Consulting, som en del af konsortiet, kunne levere ydelser og rådgivning til hele den regionale sektor inden for fire af aftalens ni delaftaler:

  • Delaftale 1: Managementkonsulentydelser
  • Delaftale 2: Arkitektur og teknologistrategier
  • Delaftale 7: Sundheds It-kompetencer
  • Delaftale 9: Udbudsbistand

Kan vi hjælpe dig under en af rammeaftalerne?

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan Quorum Consulting kan hjælpe dig og din organisation under en af rammeraftalerne, så tag endelig kontakt til os, ved at skrive til Lars Westerholt Jørgensen, Managing Partner, på lwj@quorum.dk.

Hvis du vil vide mere om Quorum Consulting, kan du ligeledes læse om vores tilgang og ekspertise, eller se vores oversigt over udvalgte cases fra kunder i både den private og offentlige sektor.

Ønsker du rådgivning under en anden af 17.11 Managementsupports delaftaler eller under en anden rammeaftale, så tag også gerne kontakt til os. Vi samarbejder løbende med andre konsulenthuse, og vi har derfor mulighed for at levere på flere rammeaftaler end overstående.