Quorum Consulting valgt som leverandør til SKI-rammeaftale

Quorum valgt som leverandør

Som en del af konsortiet 17.11 Konsulenterne er Quorum Consulting blevet udvalgt, som en af de i alt 21 leverandører der bliver en del af SKIs 17.11 Managementsupport rammeaftale. Aftalen træder i kraft den 10. februar 2020 og strækker sig over de næste fire år.

Som udvalgt leverandør vil Quorum Consulting, som en del af konsortiet, levere ydelser og rådgivning til hele den offentlige sektor inden for to af aftalens fem delaftaler:

  • Delaftale 1: Strategi og organisationsudvikling
  • Delaftale 2: Forretningsprocesser og effektivisering

”Vi er stolte over at være udvalgt og en del af et stærkt felt på rammeaftalen 17.11. Det giver os gode muligheder for fortsat at levere værdi til strategisk udvikling og effektivisering i det offentlige”

– Lars Westerholt Jørgensen, CEO & Managing Partner

Om SKI

Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) er en statslig organisation, hvis formål er at hjælpe den offentlige sektor med at effektivisere og professionalisere deres indkøbsprocesser. 17.11 Managementsupport er en indkøbsaftale, der gør det nemmere for offentlige organisationer at finde den rette udbyder når de ønsker at foretage et løsningskøb af managementsupport.

Vil du vide mere om, hvordan Quorum kan hjælpe dig under SKIs 17.11 Managementsupport rammeaftale?

Kontakt os