Ledige stillinger

Hvilke profiler søger Quorum?

Hos Quorum Consulting er vi altid på udkig efter kandidater, der stræber efter højeste standard, da fundamentet for virksomheden er vores konsulenters talent, personlighed, kompetencer og engagement. Alle i Quorum skal hver især kunne gøre en forskel for kunder og kolleger og samtidig være dygtige holdspillere. Vi søger primært folk med substantiel erfaring og kompetencer inden for management consulting, der kan bringes i spil på en bred palette af opgaver indenfor forskellige kundesegmenter og på forskellige niveauer af kundernes organisationer.

Hvem er vi i Quorum?

Vi er passionerede konsulenter med erfaring og indsigt . Vi har et uformelt, men professionelt arbejdsmiljø, hvor teamwork og personlig udvikling er kernen.

Vi har en stærk kultur og en høj grad af samhørighed. Vi er et pragmatisk team, der ikke blot forstår – men også understøtter – hinandens stærke sider gennem en professionel tilgang til arbejdet for og med vores kunder.

Vi har frihed under ansvar, så det er vigtigt, at du arbejder selvstændigt i teams og selv tager proaktivt ansvar for at løse opgaver og problemstillinger. Og at du tænker i helheder med en pragmatisk tilgang.

Quorum er et mindre konsulenthus med en flad struktur, så vi bidrager alle til både kundernes og Quorums egen udvikling. Du bliver inddraget og har direkte indflydelse på de ting, der driver forretningen frem – både hos kunden og internt i Quorum. Det er noget af det, som gør det utroligt spændende at være her.

Vi lægger stor vægt på, at du som nyansat kommer hurtigt fra start med både leverance og salg. I den første tid får du en grundig introduktion til kolleger, profiler, kunder og tilgange.

Vi fokuserer også på, at du kan aktivere dit eget netværk i arbejdet som konsulent i Quorum for det er en naturlig del af livet som management konsulent, at du er med til at trække kunder ind i forretningen.

Lyder ovenstående godt, og er du passioneret omkring management consulting og ved hvordan man oversætter strategi til konkrete resultater og værdi for dine kunder? Så ræk ud til os for en uformel samtale om et muligt samarbejde.

Hos Quorum får du:

  • Et spændende og udfordrende miljø
  • En bred og forskelligartet kundeportefølje
  • En stærk kultur, spændende og dedikerede kollegaer
  • Fremragende læringsmuligheder
  • Stor frihed og fleksibilitet
  • En konkurrencedygtig kompensationspakke

I november 2019 bød vi velkommen til Thomas Bjarnesen, der startede som Management Consultant. Hør her hvordan hans første 3 måneder har været, hvordan det er at arbejde i Quorum, og hvilke typer af projekter han allerede nu har været involveret i.