”Vi havde brug for en projektleder med en managementtilgang snarere end en teknisk tilgang, da vi selv har de tekniske kompetencer. Quorum stillede med en senior projektleder med det fornødne overblik og no-nonsense tilgang til projektet og dets udfordringer”

Johan Ohlstenius, CIO, Magasin du Nord

Skift til ”mobile first” webshop platform

Baggrund:

Magasin havde en ældre og meget customiseret webshop platform, som skulle udskiftes med en standard Salesforce platform og som først og fremmest skulle være ”mobile first”. Der var mange systemintegrationer at tage hensyn til.

Tilgang:

Quorum udarbejdede projekt omfang og kravspecifikationer til udviklingsleverandøren, som skulle designe og levere løsningen. Quorum forestod i samarbejde med Magasins ledelse udvælgelsesprocessen af leverandør og var efterfølgende projektleder for den samlede implementering i Magasin, koordinering af leverandører og integrationer samt den efterfølgende hypercare periode.

Resultatet:

Magasins nye webshop inklusiv et Order Management System gik i luften i både Danmark og Sverige i september 2020. Opgaven bestod også i at sikre robuste integrationer til Magasins ERP-system, CRM-system, PIM samt andre systemer. Magasins nye webshop fremstår i nyt og attraktivt design og lever fuldt op til kravet om ”mobile first”.