”Vores samarbejde med Quorum var en optimal måde at komme rigtigt langt på kort tid. Med deres ekspertviden og høje forretningsforståelse, har vi fået inspiration og konkrete værktøjer, der har været helt afgørende for vores fremadrettede arbejde med MDM”

Lisbeth Ludvigsen, Business Analyst, Nordzucker

Master Data Management review og sparring

Baggrund:

Den globale produktionsvirksomhed, Nordzucker, havde igangsat et større ERP-projekt med formålet at standardisere og harmonisere processer i virksomheden. I IT ledelsen var der igangsat initiativer for at imødekomme udfordringerne omkring sikring af data governance. Der var imidlertid en risiko for, at dette ville blive negligeret, hvorfor Nordzucker efterspurgte et review af MDM initiativet samt konkrete anbefalinger til det fremadrettede arbejde med MDM.

Tilgang:

Quorum udførte først et review og samlede siden repræsentanter fra bl.a. Tyskland, Polen og Ungarn til en inspirationsworkshop, som gav deltagerne større viden om MDM samt værktøjer og inspiration til en effektiv styring af data.

Resultatet:
Nordzucker fik på baggrund af samarbejdet en række konkrete værktøjer, der effektivt satte dem i stand til selv at arbejde med MDM og eksekvere på next step.

Relaterede Cases og Insights

Andre cases →

Vil du vide mere om hvordan data excellence kan hjælpe din organisation?

Kontakt Quorum