"Quorum har været en rigtig god samarbejdspartner, og de er lykkedes med at gøre os skarpe på, hvad vi vil med vores CRM-system, og hvordan vi kan angribe det. Det har været en god proces, og de har altid været proaktive og velforberedte. Jeg har derfor været helt tryg ved, at vi med deres hjælp, nok skulle nå i mål."

Jonas Kjær, Customer Experience Manager, Danske Spil

Klargøring til Customer Service projekt

Baggrund:

Danske Spils kundeservice har ambition om at kunderne får spilmarkedets bedste kundeoplevelser. Kundeservice arbejdede dog delvis manuelt med håndtering af kundernes henvendelser og opsamling af kundeindsigt. Efter flere års ventetid, var der endelig prioriteret igangsætning af CRM initiativ, hvor Quorum blev udvalgt som betroet rådgiver.

Tilgang:

Quorum Consulting hjalp gennem workshops, arbejdsmøder og besøg ved case virksomhed, med at få klargjort vision, kravene og forventet roadmap for igangsætning. Da målsætningen blev klar, var der samtidig en klar kommunikation til alle afdelinger, der ville blive berørt af de fremtidige processer og få en bedre kundeindsigt.

Resultatet:

Efter den indledende klargøring, var Danske Spil kundeservice helt klar på prioriteter og ønsker til to releases for at sætte arbejdet i gang med en SalesForce IT leverandør, og få indarbejdet en bedre og mere ensartet måde at indfange kundeforespørgsler på. Ledelsen havde samtidig fået et overblik over forandringspåvirkningen af organisationen, så der var bevidsthed om forventede forandringer.

Relaterede Cases og Insights

Andre cases →

Do you want to know more about how Quorum can help you with your next selection process?

Kontakt Quorum