”Med Quorum som en del af projektet oplevede vi en partner, der viste højt engagement, motivation og arbejdsindsats for at kunne levere projektet inden for den aftalte tidsramme. Quorum tilpassede sig og viste forståelse af vores organisationsstruktur."

Morten K. Schwartzmann, Nordic Productivity Manager

Fuld integration af Workforce Management

Baggrund:

Elkjøp valgte for nylig et nyt system til styring af deres medarbejderstab, som skulle administrere og optimere bemandingen af de ​​10.000 medarbejdere i 250 butikker i de fire nordiske lande. Ambitionen for implementeringen var at eksekvere det bedste projekt nogensinde i organisationen. Derfor kontaktede Elkjøp Quorum for at få hjælp til projekt- og forandringsledelse.

Vores tilgang:

Under implementeringen fungerede Quorum som en betroet rådgiver for Elkjøp og var en væsentlig del af styregruppen og projektledelsen gennem hele projektet.

Derudover rådgav og uddannede Quorum Elkjøp i forretnings- og adfærdsdesign for at sikre, at det nye system levede op til den forventede ændring i organisationen.

Endelig stod Quorum i spidsen for IT-integrationerne med både interne og eksterne parter for at sikre kvalitet i løsningen og en rettidig levering, der var tilpasset andre vigtige led i projektet.

Resultatet:

Quorum sikrede at projektet blev leveret inden for den aftalte tidsramme, kvalitet og budget til slutbrugernes og seniorinteressenternes højeste niveau af tilfredshed.

Elkjøps løsning til styring af deres medarbejderstab blev taget i brug af de 250 butikker og værdsat af 10.000 medarbejdere med et minimum af modstand og høj tilfredshed.

Forventet ROI opnået kun et år efter implementeringen

Kun et år efter implementeringen har Elkjøp nået deres mål om at spare 9 minutter dagligt på butikschefernes planlægningstid i 3 ud af deres 4 lande.

Morten K. Schwartzmann, Nordisk produktivitetschef, udtaler: “Et år efter implementeringen er den målrettede fordel ved at spare 9 minutter på ledernes daglige planlægning nået i 3 ud af 4 lande, hvilket betyder, at vi har opnået det forventede ROI, der blev fastsat af projektledelsen.”