"Quorum Consulting har leveret et fremragende engagement med en høj grad af professionalisme, ekspertise og fleksibilitet"

Adam Forde, CIO, Berendsen

Digital strategi og roadmap

Baggrund:

Som led i et skridt mod en mere centraliseret forretningsstrategi har Berendsen etableret en ny central CIO-funktion.

Den nye Group CIO krævede et samlet overblik over det nuværende decentrale setup af IT-organisationen, applikationslandskabet og projektporteføljen. Dette omfattede en bedre forståelse af Business-programmets behov og en potentiel køreplan for, hvordan man leverer disse.

Hvordan Quroum støttede projektet og processen:

Ved at bruge vores pragmatiske tilgang, har Quorum i en otte ugers sprint analyseret den nuværende situation, udviklet et fremtidigt design og udformet en køreplan for, hvordan dette kan opnås.

Quorum arbejdede i partnerskab med IT-lederteamet fra dag ét gennem interviews og en række 1-dags workshops. Vi har også indsamlet input fra nøgleinteressenter på Business-programmerne, understøttet designet af en IT target model på højt niveau, fremtidig IT-organisation og digital retning for Berendsen IT.

Sammen med IT-lederteamet har vi defineret en køreplan for transformation af koncern-it til en forretningsorienteret organisation, prioriteringsmodel og køreplan for forretningsprogrammerne.

Resultatet:

Berendsen IT fik en klar retning for de næste 3 år, herunder en kortsigtet Next Step-plan – øjeblikkelige handlingstrin for programmer og IT-organisation.

Køreplanen præsenterer klare budskaber til bestyrelsen og forretningsledelsen.

Hele workshopprocessen sikrede ejerskab i it-lederteamet og en bedre forståelse af styrker og svagheder i IT-kapaciteter og IT-applikationslandskab.

Relaterede Cases og Insights

Andre cases →