”Vi er yderst tilfredse med det materiale Quorum har leveret og vi har fået dannet et solidt fundament for videreførelse af vores case”

Ben Korsmann, CEO

Analyse af indtræden på markedet for elektronikskrot

Baggrund:

DK Jern og Metalhandel opkøber på nuværende tidspunkt jern, metal og kabler med henblik på videresalg. Grundet væksten i forbruget af elektronik, ønskede virksomheden at undersøge muligheden for at udvide deres forretningsområde til at inkludere elektronikskrot.

DK Jern og Metalhandel har i den forbindelse ønsket Quorums hjælp til at undersøge potentialet i markedet ved både køb og salg, og hvorvidt det ville være attraktivt for dem at indtræde i markedet.

Tilgang:

Quorum har på baggrund af interview med DK Jern og Metalhandel identificeret de vigtigste aspekter af markedet, som skal afdækkes for at vurdere dets attraktivitet. Quorum har gennem en grundig markedsundersøgelse undersøgt de forskellige parametre indenfor elektronikskrot. Analysen har afdækket elementer såsom størrelsen på markedet, ressourcestrømmene, processen for bearbejdning (og herunder de vigtigste juridiske begrænsninger), afsætningskanaler og konkurrencen på markedet.

Resultatet:

DK Jern og Metalhandel har fået et solidt fundament for at beslutte, om de ønsker at indtræde på markedet.

På baggrund af analysens resultater, har Quorum ligeliges sparret med virksomheden om, hvordan de mest strategisk kunne indtræde i markedet, her i blandt de teknologiske muligheder for håndtering og afsætning af elektronikskrot.