Quorum investerer i fremtidens talenter

I løbet af året har Quorum været involveret i flere initiativer med målet om at styrke fremtidens talenter. Nu er det tid til endnu en seance i november.

Quorum konsulenter som mentorer for fremtidens talenter

Flere af Quorums konsulenter er blevet udvalgt som mentorer på de danske universiteter og er herigennem med til at forme fremtidens talenter.

Erik Lett blev af CBS udvalgt som en af de 47 knivskarpe virksomhedsmentorer til CBS Career Academy i år. Han skal derfor agere mentor for CBS studerende og er derigennem med til at støtte og forme fremtidens ledere.

Ligeledes var Claus Møldrup tidligere på året mentor for en studerende fra Aarhus Business School. Dette foregik under den såkaldte Job Shadow-ordning, som er et tilbud for kandidatstuderende. Her får den studerende mulighed for at følge en arbejdsdag på jobbet.

Ledelsesstøtte på Akademiet for talentfulde unge

I juni afholdte Louise Ellekilde Fogstrup en gratis ledelsesworkshop på Akademiet for Talentfulde Unge (ATU). Her var der fokus på at styrke ATU’s indsats med at udvikle unge talenter. Nu er det blevet tid til endnu en seance i november, hvor Louise afholder endnu en ledelsesworkshop for ATU.