Quorum Consulting støtter Akademiet for Talentfulde Unge

Onsdag den 24. November fik Quorum Consulting igen besøg af Akademiet for Talentfulde Unge (ATU) i Danmark, da Louise Ellekilde Fogstrup, Partner i Quorum Consulting sammen med Jesper Calmar, konsulent i Quorum Consulting afholdt gratis ledelsesworkshop for sekretariatet i ATU. Dette var anden workshop, hvor fokus er at styrke ATU’s indsats med at udvikle vores dygtige unge.

Akademiet for Talentfulde Unge er en organisation, der har til formål at give både folkeskole- og gymnasieelever med akademisk potentiale et bredere og mere kontinuert tilbud med intellektuelle udfordringer og erfaringer, der opkvalificerer deres daglige arbejde, styrker deres studiekompetencer og naturligt leder dem til en videregående uddannelse.

Dette styrker ikke kun talenterne, men også deres klassekammerater. Deltagerne i Akademiet er unge, der søger faglige udfordringer, gør sig umage for at få ny viden og åbne overfor at få nye kompetencer – alt sammen værdier, der er nogle af grundtankerne hos Quorum Consulting. Det er vigtigt for os at gøre os umage og vi er meget glade for det gode samarbejde med henblik på styrkelse af fremtidens talenter.

Ledelseworkshop’en er en del af Quorum Consultings kontinuerlige investering i fremtidens talenter, ligesom Claus Møldrup, ligeledes Partner i Quorum Consulting, tidligere på året var mentor for en studerende fra Aarhus Business School under Job Shadow-ordningen, hvor en master studerende følger en dag på jobbet. Herudover blev Erik Lett, konsulent i Quorum Consulting, udvalgt af CBS som en af de 47 knivskarpe virksomhedsmentorer til CBS Career Academy i år. Han skal derfor agere mentor for CBS studerende og er derigennem med til at støtte og forme fremtidens ledere.