Quorum Consulting kommer på OffDig 2019

Hvordan sikrer man, at man går i den rigtige retning med sin digitalisering? Og hvordan realiserer man potentialet af sin digitalisering?

 

I takt med at nye digitale løsninger konstant bliver udviklet, kan det være svært at forudsige, hvilke teknologier man skal investere i. Man risikerer at have implementeret en teknologi hvorefter teknologien kort tid efter allerede skal erstattes af en ny og bedre teknologi, så man dermed ikke når at realisere de forventede gevinster.

 

Derfor er det vigtigt at vide hvilke teknologier, som kommer til at spille en afgørende rolle i fremtiden, så man derfor sikrer at gevinsterne fra netop disse teknologier bliver realiseret.

 

På OffDig 2019 d. 13.-14. marts kan du møde Lars Westerholt Jørgensen og Sune Borregaard, begge partnere i Quorum Consulting, som vil dele ud af deres viden og erfaringer omkring fremtiden indenfor offentlig digitalisering. Sammen med jer vil de kunne fortælle om I er i den rigtige retning med jeres digitalisering, samt hvordan I realiserer potentialet.

 

Vi glæder os til at møde dig på stand D i blå zone.