Mød Quorum på Symposiet Projektledelse 2018

Hvornår bliver projekter komplekse? Hvordan håndteres kompleksitet? Og hvordan leder man i komplekse omgivelser? Disse spørgsmål bidrager Quorum til at adressere på året symposie for projektledelse. Her kan du møde Sune Borregaard, der er seniorkonsulent og Henrik La Cour, der er partner i Quorum Consulting. Man kan forvente følgende:

”Få et overblik over arketyper af kompleksitet. lær at skelne dem fra hinanden, og få konkrete eksempler på organiseringsformer, styringsmekanismer og mindsets, der kan hjælpe til at håndtere kompleksitet effektivt, lede i komplekse situationer og giver manøvredygtighed og tryghed ift. at være i kompleksitet”.

Ovenstående sættes i kontekst med casen om patientrapporterede oplysninger, der omhandler udviklingen af redskaber til indhentning af patientrapporterede oplysninger til driften i sundhedsvæsenet. Denne case kommer Sanne Jensen, projektkoordinator i Sundhedsdatastyrelsens PRO-sekretariat og fortæller mere om.

Du kan læse mere om indlægget her: Vær tryg ved det som driver kompleksitet

Symposiet Projektledelse 2018

Mennesket er i centrum for årets Symposium for projektledelse. Ikke kun værktøjer, metoder og projektlederen er afgørende for om et projekt lykkes, men også alle i og uden for projektet og deres relationer, viden og erfaring. De involverede i projektet skal ikke alene forstå hensigten med projektet, men også tro på den og turde træde ind i det ukendte, før der skabes resultater.

Symposiet afholdes hos IDA Mødecenter i København 23. – 24. maj 2018.

Du kan læse mere om Symposiet Projektledelse 2018 her

Hvorfor deltage?

Symposiet samler kompetente projektfolk, og du møder derfor ligesindede, der arbejder med ledelse af projekter til daglig. Der er hvert år repræsenteret mange brancher og du får derfor rig mulighed for at styrke dine relationer på tværs af brancherne og få styrket dit faglige netværk.