Er AI løsningen?

Mange af Quorums kunder er i gang med mere eller mindre radikale digitaliseringsforløb, hvor kunstig intelligens de sidste 2 år er blevet et markant tema.

Nogle af de spørgsmål, vi ofte støder på er: Er AI/ML overhovedet den rigtige vej at gå? Hvilke kunstige intelligens løsninger skal man vælge? – skal man kaste sig over Machine Learning? – hvor opnås de største gevinster? – og har vi den rigtige fremdrift på vores digitaliseringsindsats? 

Samtidig åbnes der i stigende grad op for overvejelser om, hvordan de nye løsninger skal forankres i organisationen. Og så er der det grundlæggende afsæt for digitaliseringen: Har vi de fornødne data?

Quorum er på den baggrund glade for nu at kunne tilbyde ydelser, hvor vi med fokus på en helhedsorienteret tilgang til virksomheden kan rådgive og bistå vores kunder omkring AI, Machine Learning og Deep Learning. 

Ønsker du at vide mere om mulighederne for Quorums hjælp indenfor området AI, Machine Learning og Deep Learning så kontakt Dorte-Lene Bacher eller Lars Westerholt Jørgensen.

Vi henviser i den forbindelse også til vores oplæg omhandlende ”Digitaliseringens nødvendighed: Sådan arbejder du med data som strategisk asset”på Computer World konferencen den 9. oktober 2019: https://computerworldevents.dk/806/digitaliseringsledelse_19-konference