Sådan så det ud da Sune Borregaard holdt indlæg på E-Sundhedsobservatoriet 2017.

Danskernes og danske lægers holdninger til datadeling i sundhedssektoren og potentialet ved Population Health Management var omdrejningspunktet for indlægget, som Sune Borregaard, Seniorkonsulent ved Quorum Consulting, holdte på E-Sundhedsobservatoriet.

Hvem vil dele hvilke data med hvem?

KMD udfærdigede i samarbejde med Quorum Consulting en rapport der satte fokus på netop dette og indlægget tog fat på de væsentlige resultater fra denne. Du kan finde den anvendte præsentation fra Sunes indlæg her: Population Health Management – Hvem vil dele hvilken data med hvem?

Sanne Jensen, projektkoordinator for Sundhedsstyrelsen, holdte desuden indlæg om patientinddragelse i udvikling af patientrapporterede oplysninger. Et projekt der skulle etablere en rammesætning for brugen af patientrapporterede oplysninger (PRO) i daglig klinisk praksis og til kvalitetsudvikling i sundhedsvæsenet. Et rigtig spændende projekt, som Quorum har været involveret i. Du kan se hendes præsentation fra indlægget her: Patientinddragelse i det nationale PRO-arbejde

Gik du glip af E-Sundhedsobservatoriet?

Stemningen var høj og Quorum satte stor pris på at deltage ved årets konference, der indeholdt spændende indlæg om det digitale sundhedsvæsen. E-Sundhedsobservatoriet har udarbejdet en stemningsreportage med billeder fra konferencen der giver dig et indblik i, hvordan det så ud: her

Synes du ovenstående lyder interessant? I foråret 2018 holder Quorum et opfølgningsevent, hvor du kan få muligheden for at få et indblik i muligheder og udfordringer med patientrapporterede oplysninger og Population Health Management.